Wallen onder ogen verwijderen

Bij verslapte onderoogleden of wallen kunnen we een onderooglidcorrectie uitvoeren. De incisie valt vlak onder de wimperrand en laat dus een nauwelijks zichtbaar litteken achter.

Echter is de oorzaak van wallen niet altijd huidoverschot.

Komt het u bekend voor? U heeft goed geslapen, voelt zich uitgerust maar u ziet er toch vermoeid uit. Het is meestal het gevolg van wallen of donkere kringen onder de ogen die niet meer wegtrekken. Natuurlijk komt u met camoufleren al een heel eind, maar er zijn ook oplossingen voor de lange termijn.

Wallen ofwel diepe traangootjes worden vaak veroorzaakt door volumetekort onder de ogen. Het volumetekort ter hoogte van de wangen/ donkere kring, dat op jonge leeftijd soms al aanwezig is, neemt geleidelijk toe bij het ouder worden. Dit komt doordat het zygoma/ oogkas/ wangbot verandert bij het ouder worden en er (vet) volume verloren gaat. De beste oplossing voor dit probleem is het (terug) aanvullen van volume onder de ogen met behulp van fillers. Met oogcrèmes, carboxytherapie of een operatie worden deze kringen niet beter.

De traangoot filler behandeling met hyaluronzuur kunnen de wallen onder de ogen verminderen, of zelfs geheel laten verdwijnen!
Deze behandeling is geschikt voor zowel mannen als vrouwen, want zelfs de minst ijdele man kan zich ergeren aan wallen. Voor injectable behandelingen onder de ogen gebruiken wij de enige filler ter wereld die hier specifiek voor ontwikkeld is: Teosyal Redensity 2.

Met Teosyal Redensity 2 creëren wij weer een jeugdige en frisse uitstraling, waarbij de vermoeidheid in het gezicht verdwijnt met een mooi resultaat.

Fillers tegen wallen

Wij gebruiken de Teosyal Redensity 2, de enige biologisch afbreekbare, niet-permanente (!) filler, die hyaluronzuur combineert met mineralen en vitaminen. Dit laatste zorgt voor een betere huidconditie, waardoor bovendien de donkere kringen onder de ogen verminderen. Het gebied onder de ogen is zeer kwetsbaar. Een filler met specifieke eigenschappen is nodig om veilig, zonder complicaties het beste resultaat te behalen. Redensity 2 zorgt voor herstel van het volume én tevens een betere huidconditie. Teosyal Redensity 2 is hiermee de enige in zijn soort.


Dankzij een injectable behandeling met Teosyal Redensity 2 krijg je weer een energieke uitstraling. Het effect is direct zichtbaar en houdt soms wel tot 2 jaar aan, waarna het op een natuurlijke manier door je lichaam wordt afgebroken. De behandeltijd bedraagt slechts 15 minuten, zodat u direct uw dagelijkse activiteiten kunt voortzetten. Het behandelen van wallen is daarom zo gedaan!

Wallen onder ogen verwijderen zonder operatie

Stoort u zich ook aan een vermoeide uitstraling en het gebied rondom de ogen en wilt u graag een afspraak maken voor een gratis consult en/of behandeling? Dit kan eenvoudig via ons online boekingssysteem. Bellen kan natuurlijk ook 070-4065218. Dan bekijken wij samen welke behandeling het best bij u pas.

 

Afspraak maken