Over Hofkliniek

Hofkliniek richt zich op medisch cosmetische behandelingen die uw uiterlijk op een veilige, effectieve manier laten aansluiten bij hoe u zich van binnen voelt. Een uiterlijk dat bij u past helpt u om uw innerlijke schoonheid te benadrukken...

Maximaal resultaat met minimale risico’s

Hofkliniek streeft naar maximaal resultaat zonder ingrijpende operaties en werkt alleen met wetenschappelijk bewezen veilige, effectieve behandelmethodes.

U ontvangt een hoogstaande behandeling met minimale risico’s: veiligheid, deskundigheid en strikte hygiëne staan bij ons voorop. We kijken altijd naar het geheel: met onze behandelingen verminderen niet alleen uw huidproblemen, maar blijft uw uiterlijk natuurlijk en passend bij uw persoonlijkheid.
De resultaten van onze behandelingen kunnen per persoon verschillen. Daarom adviseren wij u graag persoonlijk tijdens een gratis consult. Wij vinden het consult namelijk een van de belangrijkste momenten in onze kliniek. Om het consult ongedwongen en transparant te houden, is het geheel vrijblijvend en kosteloos.

Tijdens het eerste consult in de Hofkliniek komt alles aan de orde: wat zijn uw wensen, wat wilt u bereiken met de behandelingen, welke behandeling en methode voor u het beste is, welk resultaat u mag verwachten, de mogelijke risico’s en de nazorg.

U krijgt altijd een eerlijk advies en duidelijke voorlichting over de behandeling en de periode erna. Tijdens dit consult bekijkt de arts of u een geschikte kandidaat bent voor een behandeling. Ook zal uw arts vragen wat uw wensen en verwachtingen zijn. Zij kan dan aangeven of de behandeling/ingreep aan die verwachtingen kan voldoen. En ook of een combinatie met een andere behandelingmethode een optie kan zijn. U krijgt aanvullende informatie met betrekking tot de voor- en nazorg en controles. Besluit u tot een behandeling, dan wordt alle informatie op papier gezet in een behandelingsovereenkomst die zowel door de arts als door u wordt ondertekend.

Prijswijzigingen voorbehouden- afgesproken behandelprijs tijdens eerste consult is leidend.

Goed om te weten:
Wanneer u eerder een behandeling met permanente fillers heeft ondergaan, is een filler behandeling niet mogelijk.
Tevens behandelt Hofkliniek geen cliënten onder de 18 jaar.

Afspraak maken