Traangoot filler behandeling

Met traangoot wordt bedoeld het gootje onder de ogen welke begint in de binnenste ooghoek en door loopt richting, en soms zelf over, de wang. Een traangoot ontstaat door volumeverlies ten gevolge van het ouder worden, stress, maar kan ook al vanaf jongs af aan aanwezig zijn. De traangoot is de meest voorkomende oorzaak van ‘wallen’ onder de ogen doordat er door het volume verlies schaduwvorming ontstaat, wat zich presenteert als donkere kringen. Hierdoor ziet u er vermoeid uit ondanks u goed geslapen heeft. Met camoufleren komt u een heel eind, maar er is ook een oplossing voor de lange termijn.
De beste oplossing voor dit probleem is het (terug) aanvullen van volume onder de ogen met behulp van fillers.
De traangoot filler behandeling met hyaluronzuur kunnen de wallen onder de ogen verminderen, of zelfs geheel laten verdwijnen! 

In Hofkliniek gebruiken we de unieke fillers van Teoxane.

Met trots mogen we zeggen dat Drs. Burcu Gündogdu de enige Teoxane Expert trainer van Nederland is. Zij verzorgt injectable trainingen voor collega cosmetisch artsen. In deze trainingen leert zij de artsen over de laatste behandeltechnieken op het gebied van de Teosyal fillers.
De Teosyal fillers zijn FDA goedgekeurd, veilig en zijn specifiek ontwikkeld voor de dynamische gebieden in het gezicht.
Voor filler behandelingen onder de ogen gebruiken wij de enige filler ter wereld die hier specifiek voor ontwikkeld is: Teosyal Redensity 2.
Teosyal Redensity 2 is de enige biologisch afbreekbare, niet-permanente filler, die hyaluronzuur combineert met mineralen en vitaminen. De mineralen en vitaminen zorgen voor een betere huidconditie, waardoor bovendien de donkere kringen onder de ogen verminderen. Het gebied onder de ogen is zeer kwetsbaar. Een filler met specifieke eigenschappen is nodig om veilig, zonder complicaties het beste resultaat te behalen. Teosyal Redensity 2 zorgt dus voor herstel van het volume én tevens een betere huidconditie. Teosyal Redensity 2 is hiermee de enige in zijn soort.
Door de traangootjes op te vullen met Teosyal Redensity 2 creëren wij weer een jeugdige en frisse uitstraling, waarbij de vermoeidheid in het gezicht verdwijnt met een mooi resultaat. Dit resultaat houdt gemiddeld 12-14 maanden aan. Soms houdt het wel tot 2 jaar aan. Dit is afhankelijk hoe snel je lichaam het hyaluronzuur afbreekt. Indien het volume weer afneemt kan er door een toch-up het volume weer eenvoudig aangevuld worden
De traangootbehandeling duurt ongeveer 15-20 minuten en is vrijwel geheel pijnloos, dit mede doordat de behandeling met een canule wordt uitgevoerd.
De behandeling is geschikt voor zowel mannen als vrouwen.

Het effect na een filler behandeling met Teosyal Redensity 2 is vrijwel direct zichtbaar maar is het beste te zien na ongeveer 14 dagen. Na de behandeling heeft u nagenoeg geen zwelling, dit doordat Teosyal Redensity 2 weinig vocht aantrekt. Teosyal Redensity 2 is een flexibele filler welke mooi mee beweegt en daardoor ideaal is voor de dunne huid onder de ogen. Na een behandeling van de traangoot zijn er een aantal leefregels nodig welke na te lezen zijn onder het kopje ‘Nazorg fillers’ en u tevens gemaild krijgt na de behandeling.

kunt verjongen zonder volume te geven aan je gezicht. De huid wordt daadwerkelijk herstelt, huidverslapping wordt aangepakt en dit met een natuurlijke bewerking van hyaluronzuur.”

Wil je van je donkere kringen en vermoeide uitstraling af en meer weten over de traangootbehandeling?

U bent van harte welkom voor een consult bij Hofkliniek. In dit gesprek bespreekt u met de arts uw wensen en wordt er naar de mogelijkheden gekeken. Het gesprek is geheel vrijblijvend.
Het vrijblijvend consult kunt u via de button ‘Afspraak maken’, of telefonisch reserveren.
We zijn van 10:00 tot 18:00 uur telefonisch te bereiken op 070-4065218.

 

Afspraak maken