Kliniek voor cosmetische behandelingen

Hofkliniek is een cosmetische kliniek gespecialiseerd in injectables, plastische chirurgie en huidverjonging. De kliniek maakt gebruik van de nieuwste technieken.
Alle door Hofkliniek aangeboden behandelingen worden uitgevoerd door een gekwalificeerd arts.
Hofkliniek maakt gebruik van kwalitatief hoogstaande producten waarvan is aangetoond dat zij het gewenste resultaat bieden.
In de kliniek maken we uitsluitend gebruik van lichaamseigen producten en producten die door het lichaam makkelijk kunnen worden afgebroken. Alle producten die we gebruiken hebben een Amerikaanse FDA goedkeuring en/of CE markering.
Daarnaast is uw arts Burcu Gündoğdu gecertificeerd lid van de Nederlandse Vereniging voor Cosmetische Geneeskunde (NVCG) en Nederlandse Vereniging voor Cosmetische Chirurgie. Dit betekent dat zij voldoet aan de strengste kwaliteitseisen op het gebied van de cosmetische geneeskunde.

Burcu Gündoğdu, cosmetisch arts KNMG

uwarts

Burcu Gündoğdu studeerde geneeskunde aan de Erasmus Universiteit van Rotterdam, waarna zij na haar artsendiploma 8 jaar heeft gewerkt op de Plastische Chirurgie in het Alrijne ziekenhuis Leiden. Zij heeft vele operaties, zowel cosmetische als reconstructieve ingrepen, op haar naam staan. Zij heeft zich gespecialiseerd op het gebied van esthetische en reconstructieve chirurgie.

Door het volume aan aangezichtschirurgie in het Alrijne ziekenhuis heeft zij veel ervaring met de anatomie van het aangezicht. Het is een gegeven waarvan onze clienten bij Hofkliniek profiteren.

Daarnaast geeft zij regelmatig trainingen aan collega cosmetisch artsen in Nederland.

Mede door haar expertise en ervaring kan zij gericht advies geven over het uitstellen of voorkomen van chirurgische ingrepen.
Dokter Gündoğdu geeft u inzicht in de behandelmogelijkheden en voorziet u van belangrijke informatie over de verschillende behandelingen. Samen met u stelt zij een persoonlijk behandelplan op om u weer een frisse uitstraling te geven.
Kwaliteit, veiligheid en persoonlijke aandacht staan bij haar hoog in het vaandel.

Haar passie is schoonheid, symmetrie en balans in het gezicht van iedere cliënt te bewaken. 
Haar specialisaties zijn: injectable behandelingen, ooglidcorrecties, schaamlipcorrecties en kleine (cosmetische) chirurgie.

Maak kennis met ervaren cosmetisch arts KNMG Drs. B. Gündoğdu tijdens een vrijblijvend kennismakingsconsult in Voorburg.

BIG: 29911096701

Passie ontmoet Perfectie

Afspraak maken