Onze visie

Hofkliniek streeft naar kwaliteit, veiligheid en natuurlijke resultaten. Haar doel is samen met de cliënt te kijken wat de wensen zijn en of deze vertaald kunnen worden naar haalbare resultaten. Transparantie is the keyword

Schoonheid is niet een perfect, strak, glad en rimpelloos uiterlijk. Bij Hofkliniek zien we een goede en positieve uitstraling juist als de basis van schoonheid.

Schoonheid, maar ook een mooi evenwicht in het gezicht zit vaak in kleine dingen.

Kleine onregelmatigheden kunnen we makkelijk herstellen en dat maakt voor veel mensen een wereld van verschil.

Een goede, gezonde en positieve uitstraling

Bij het ouder worden veranderen de verhoudingen in het gezicht. Uw gezicht verliest spierweefsel en vet. Ook verandert de botstructuur. Doordat de huid niet mee krimpt maar juist wat uitrekt, komt deze los in haar jasje te zitten. Uw gezicht wordt als het ware kleiner, maar de huid niet. Hierdoor ontstaan rimpels, plooien en oneffenheden en gaat het gezicht ’tekenen’. Help!

Zo kunnen we met Botox storende rimpels rust geven en de huid krijgt een oppepper met goede huidverzorging. 

Volumeverlies kunnen we goed corrigeren met fillers. We herplaatsen dan volume, precies op de plek waar u het verloren heeft. Bij een goed uitgevoerde behandeling ziet u er niet rimpelloos en (te) strak uit, maar juist als een mooiere versie van uzelf.

Op basis van onze unieke holistische benadering, waarbij we ook kijken naar uw persoonlijkheid, levensstijl en uitstraling, wordt samen met u een persoonlijk behandelplan opgesteld.

Onze missie is liefde, kennis en passie voor schoonheid te delen in de vorm van tot in detail uitgevoerde cosmetische behandelingen om zo uw persoonlijkheid op een positieve manier te versterken.

Uw wens is ons vertrekpunt. Het geven van vertrouwen, eerlijk en persoonlijk advies is wat bij Hofkliniek hoog in het vaandel staat.

Door uw wensen en voorkeuren te combineren met onze kennis komen we gezamenlijk tot een succesvol behandelplan.

Kwaliteit: veiligheid voorop

Cosmetische behandelingen eisen een veilig milieu en u verdient een omgeving waarin deze veiligheid is gegarandeerd. Onze kliniek wordt vanzelfsprekend op deze veiligheid gecontroleerd. Door onszelf, maar ook door externe (kwaliteit)toezichtshouders.

Afspraak maken