SkinPen behandeling

Heeft u interesse in een SkinPen behandeling? Stap dan binnen bij de Hofkliniek in Voorburg, nabij Den Haag. U vindt bij ons diverse huidverbeterende behandelingen. Wij introduceren u met veel plezier aan de SkinPen Collageen Inductie Therapie (CIT) - een grensverleggende microneedling techniek die belooft uw huid van binnenuit te vernieuwen zonder deze oppervlakkig te beschadigen, terwijl u van een minimale herstelperiode geniet.

Revolutioneer uw huidverzorgingsroutine met een microneedling SkinPen behandeling


Ervaar hoe de SkinPen, het eerste FDA-goedgekeurde medische microneedling apparaat ter wereld, de standaard zet in veilige en effectieve huidbehandelingen, met name voor het herstel van acné-littekens. Deze vooruitstrevende behandeling tilt uw huidverzorgingsroutine naar een hoger niveau door niet alleen de stevigheid en textuur van uw huid te verbeteren door het stimuleren van collageen en elastine, maar ook door fijne lijntjes te verminderen, poriën te verfijnen en acné-littekens effectief aan te pakken.

De kracht van een SkinPen behandeling


Ontdek de kracht van de SkinPen, die met zijn geavanceerde technologie een meer krachtige, precieze en veiligere behandeling biedt dan ooit tevoren. Dit unieke systeem maakt het mogelijk om de naalddiepte direct op het apparaat aan te passen, waardoor we een consistente behandeldiepte garanderen voor elk huidtype en elke conditie, en daarmee de veiligheid en effectiviteit van uw behandeling verzekeren. U vindt bij ons ook diverse andere behandelingen, zoals Profilo behandelingen of een Skinbooster behandeling.

Hoe transformeert microneedling uw huid?


Beleef zelf hoe de SkinPen behandeling met fijne, steriele naaldjes vibrerend microkanaaltjes in uw huid maakt. Deze innovatieve benadering activeert het natuurlijke herstelproces diep in de huid, stimuleert de aanmaak van nieuw collageen en elastine, en leidt tot een stevigere, vollere huid met een gelijkmatige teint en een jeugdige uitstraling. Dankzij de effectiviteit van deze techniek zult u significante en zichtbare verbeteringen zien die uw verwachtingen overtreffen.

Neem contact met ons op en plan direct uw afspraak


Geïnteresseerd in de transformatieve kracht van de SkinPen behandeling? U bent van harte welkom op een gratis en vrijblijvend consult. In dit gesprek met de arts besprereekt u uw wensen en de mogelijkheden. Dit consult is eventueel gelijk in te plannen in combinatie met een behandeling. U kunt de afspraak telefonisch op 070 406 52 18 plannen of maak uw afspraak online. Tot ziens in Hofkliniek en laat ons u helpen uw droomhuid te realiseren.

Afspraak maken