Collageen aanmaken

Stimuleer uw huid met behandeling voor collageen aanmaken. Wij hebben dé perfecte oplossing voor u. Bij Hofkliniek in Voorburg, nabij Den Haag bieden wij een baanbrekende oplossing voor huidverjonging: Sculptra, dé originele collageenstimulator. Sculptra is een innovatieve behandeling die het natuurlijke vermogen van uw lichaam activeert om nieuw collageen aan te maken, waardoor uw huid steviger, elastischer en voller wordt. Ontdek hoe u met Sculptra weer een jeugdige uitstraling kunt krijgen.

Wat is Sculptra behandeling voor collageen aanmaken?

Sculptra, op basis van Poly-L-Melkzuur, is een natuurlijke stof die het lichaam aanzet tot de productie van nieuw collageen. Collageen, een essentieel onderdeel van de huid, zorgt voor een jonge en gladde uitstraling. Naarmate we ouder worden, neemt de aanmaak van collageen af, wat leidt tot tekenen van huidveroudering. Sculptra pakt dit proces aan door direct in de diepste huidlaag te injecteren, waardoor uw eigen collageenproductie gestimuleerd wordt voor een natuurlijk liftend effect.

De voordelen van Sculptra

  • Originele Collageenstimulator: Herstelt geleidelijk de structuur van de huid, verbetert de stevigheid en verjongt de uitstraling.
  • Langdurige Resultaten: De effecten van Sculptra houden tot wel 25 maanden aan, dankzij de geleidelijke en natuurlijke collageenaanmaak.
  • Veelzijdige Toepassing: Sculptra is effectief tegen fijne lijntjes, rimpels, en verlies van huidvolume, en biedt een algehele verbetering van de huidkwaliteit.

Hoe ziet uw behandeling eruit?

Elke Sculptra behandeling start met een gratis en vrijblijvend consult. Onze ervaren cosmetisch artsen zullen uw huid evalueren, uw wensen bespreken en een persoonlijk behandelplan opstellen. De behandeling zelf is snel en wordt zorgvuldig uitgevoerd met een dunne naald, gevolgd door een verzorgende crème om het comfort te maximaliseren. Lichte zwelling kan optreden, maar koeling na de behandeling helpt dit te minimaliseren.

Het nazorgtraject en de resultaten

Direct na de behandeling ziet u een eerste verbetering, die verder toeneemt naarmate uw huid nieuw collageen aanmaakt. Het optimale resultaat is zichtbaar na 3 tot 6 maanden, met effecten die 2,5 tot 3 jaar aanhouden. Volg onze nazorgadviezen op voor het beste resultaat, inclusief zachte massage van de behandelde gebieden en bescherming tegen de zon. U kunt bij onze kliniek in Voorburg, nabij Rotterdam ook terecht voor Profhilo® behandeling en en SkinBooster behandelingen.

Plan direct uw afspraak in online

Geïnteresseerd in het stimuleren van collageen en het herwinnen van uw jeugdige uitstraling met Sculptra in de regio Den Haag? Neem contact op met Hofkliniek voor een gratis consult. Wij zijn telefonisch bereikbaar op 070 406 52 18 of maak online een afspraak. Laat ons u helpen uw huid te transformeren met langdurige en natuurlijke resultaten. Bekijk zeker ook onze andere huidverbeterende behandelingen.

Afspraak maken