The Invisible Facelift

Invisible Facelift

Introductie

The Invisible Facelift oftewel The Liquid Facelift

Ouder worden is een mooi proces, maar voor wie onder de tijd gebukt gaat hebben wij de 'Invisible Facelift'. In tegenstelling tot de traditionele werkwijze waarbij het probleemgebied direct behandeld wordt, benaderen wij het gezicht op een holistische manier. Met de Invisible Facelift richten wij ons eerst op de oorzaak van een probleem en niet direct op het probleemgebied. De Invisible Facelift is een facelift waarbij u niet geopereerd hoeft te worden. Bij Hofkliniek wordt deze behandeling volledig op maat gemaakt.

De Invisible/Liquid Facelift rust op drie peilers die, afhankelijk van uw wensen en gezichtskenmerken, ieder hun eigen accent meekrijgen.

De Invisible/Liquid Facelift wordt ook wel de 'whole face' behandeling genoemd. Het is een combinatie van fillers (hyaluronzuur of Radiesse) en gespecialiseerde behandeltechnieken die het mogelijk maakt om de verslappingen in het gelaat weer te herstellen. In tegenstelling tot de chirurgische facelift, waar een gedeelte van de huid wordt weggesneden, wordt er bij deze behandeling gebruik gemaakt van herstel van volume om een lifting-effect te krijgen. Een facelift zonder snijden, en dus zonder operatie.

De kleine, elkaar versterkende ingrepen resulteren in een natuurlijk resultaat waarbij uw gezicht haar volume en jeugdigheid terugkrijgt. We herstellen alleen het volume dat door het normale verouderingsproces verloren is gegaan. U hoeft dus niet bang te zijn dat u een opgeblazen gezicht krijgt, wat ook wel 'pillow face' wordt genoemd.

Tijdens het verouderingsproces gaat er met name volume verloren in het gebied bij de slapen, jukbeenderen/wangen en onder de ogen. Door het volume juist op die plekken te herstellen, blijft uw natuurlijke uitstraling behouden.

Herstellen van de anatomie

Voor een natuurlijk resultaat is het belangrijk om de veranderde anatomie, die veroorzaakt is door de veroudering van het gezicht, te herstellen. We kijken naar alle verschillende zones in het gezicht die afhankelijk van onder andere botstructuur, spieren en onderhuids vet bepalend zijn voor de uitstraling. Een Liquid Facelift is eigenlijk opgebouwd uit verschillende onderdelen die samen een geheel vormen: zoals de C-ooglift doen, de kaaklijn en kinregio en de mondregio .

Onze holistische behandeltechniek zorgt er voor dat uw gezicht, door bijvoorbeeld op verschillende plaatsen afgemeten hoeveelheden volume in te spuiten, wordt gelift.  Dit gebeurt op zo’n manier dat andere mensen niet zullen zien dat u behandeld bent.

Door het gebruik van verdoving is de behandeling vrijwel pijnloos. Afhankelijk van uw specifieke situatie en het opgestelde behandelplan neemt de Liquid Facelift behandeling tussen de 30 en 60 minuten in beslag.

Afspraak maken