Skinbooster

XelaRederm, Electri
 
Door invloeden van buitenaf zoals de zon, luchtvervuiling en/of roken wordt de kwaliteit van de huid aangetast. Dit kan zich uiten in een doffe en/of oneffen huidteint, slechte huidtextuur, pigment vlekken, droge huid, fijne lijntjes, dunner wordende huid, minder worden van de elasticiteit van de huid en andere tekenen van huidveroudering.
 
De skinbooster gebruikt in Hofkliniek is een heldere steriele non-cross linked hyaluronzuur in combinatie met succine zuur. Deze unieke twee-componenten formule zorgt voor een uitgesproken en langdurig effect van huidverbetering.
Hyaluronzuur herstelt o.a. de vochtbalans van de huid waardoor deze hydrateert, voller wordt en de kwaliteit van de huid verbetert.
De Succine zuur maakt de huid weer energiek en draagt bij aan vermindering van eventuele hyperpigmentatie en een oneffen huidteint.
 
De Skinbooster wordt vlak onder de huid geïnjecteerd, en pakt fijne lijntjes, rimpels, hyperpigmentatie, donkere kringen onder de ogen, oneffen huidteint en -textuur en dehydratatie van de huid aan door het herstellen van de vochtbalans.
Anders dan andere skinboosters geeft deze skinbooster een Redermalisatie wat wordt bereikt door de dubbel synergetisch effect technologie.
Deze skinbooster draagt ook bij aan:
-het reguleren van de biochemische processen in de cellen
-het actief blokkeren van vrije radicalen
-ontgiften van het weefsel
-elimineren van de tekenen van vermoeidheid
 
Resultaat na de behandeling
Na de behandeling met de skinbooster zal je direct effect in het behandelde gebied zien door de hyaluronzuur. Het succine zuur heeft 2 weken nodig om zijn werk te doen.
Voor het beste resultaat worden 2 a 3 behandelingen met een tussenpozen van 3 a 4 weken geadviseerd. In uitzonderlijke gevallen zal een 4e behandeling worden geadviseerd.
Het resultaat zal 8-12 maanden aanhouden.
 
Nazorg
Direct na de behandeling kan er sprake zijn van lichte roodheid, zwelling/bultjes en een gevoel van jeuk op de behandelde plek. Dit is een neveneffect van de injectie. Deze ongemakken zijn tijdelijk en verdwijnen meestal na 2 à 3 dagen.
 
Onze adviezen die van belang zijn na de behandeling:
- De behandelde plek mag u na 6 uur wassen met water en eventueel zeep
- Breng make-up pas 6 uur na de behandeling aan
- We adviseren tot 24 uur na de behandeling niet te sporten
- Indien u last heeft van zwelling dient u 3 maal daags het gebied van binnen naar buiten te masseren
- Onderga tot 2 weken na een behandeling geen gezichtsbehandeling zoals bijv. peelings, scrubs, microdermabrasie, laserbehandeling of bindweefselmassage.
- Stel de behandelde plekken gedurende 2 weken niet bloot aan intense warmte (zon, zonnebank, sauna of stoombad) of extreme kou.
- Indien pijnstilling gewenst is gebruik Paracetamol, geen aspirine houdende pijnstillers zoals Ibuprofen of Naproxen.
- Gebruik dagelijks een zonnebrandcrème met minimaal SPF 30 en een goede hydraterende crème om de huid in optimale conditie te houden en te beschermen.

Geïnteresseerd geraakt en behoefte aan een advies op maat?
Onze cosmetisch arts informeert je graag.
Maak een afspraak voor een gratis en vrijblijvend consult.
Het maken van een afspraak kan telefonisch via 070-4065218 of via de button ‘afspraak maken’.
 

Afspraak maken