Radiesse®

Wat is Radiesse®?

Collageen geeft de gezonde jonge huid volume en elasticiteit. In het natuurlijke verouderingsproces wordt het lichaamseigen natuurlijke collageen geleidelijk afgebroken. Dit verlies van elasticiteit en volume leidt tot rimpels, lijntjes en een slappe huid, waardoor de jeugdige uitstraling van uw gezicht afneemt.
 
Met het ouder worden draagt het verlies van collageen en elastinevezels in de dermis bij tot de vorming van rimpels. Het gezichtsvolume begint af te nemen en er verschijnen marionetlijnen en neus-lippenplooien. Zo kunt u er moe, boos of verdrietig uitzien, zelfs als u in een opperbeste stemming bent. Door het volumeverlies te herstellen en de huid te liften worden rimpels, lijntjes en plooien gladgestreken. Een non-invasieve behandeling met Radiesse® gaat deze typische tekenen van veroudering tegen en geeft een langdurig resultaat.

Radiesse® – Direct liftend contourcorrigerend effect

Radiesse® is een injecteerbare dermal filler die tijdelijk volume herstelt om matige tot ernstige gezichtsrimpels te helpen verzachten en die een onmiddellijk liftend en verstrakkend effect heeft op de huid. Eens geïnjecteerd, biedt Radiesse® onmiddellijk meer volume en een liftend effect, dankzij de calcium microsferen en de gel waaruit het product bestaat, om de tekenen van veroudering tegen te gaan. Zowel de gel als de microsferen worden in de loop van de tijd geleidelijk volledig afgebroken door uw lichaam.

Radiesse® – een collageen stimulator

Naast een direct opvullend effect, stimuleren de kwalitatief hoogstaande ingrediënten van Radiesse® de natuurlijke collageenaanmaak in de huid. Dankzij het collageen-stimulerend effect van Radiesse®, krijgt de huid haar jeugdige strakheid en elasticiteit terug – uw natuurlijke schoonheid komt weer ten volle tot haar recht.

Hoe werkt Radiesse® ?

Radiesse® bestaat uit kleine calcium hydroxylapatiet (CaHA) microsferen in een zachte gelmatrix. Uw arts zal Radiesse® voorzichtig injecteren in de huid, gewoonlijk in kleine hoeveelheden met behulp van een zeer fijne naald. Voor meer behandelcomfort, kan de arts een lokaal verdovingsmiddel aanbrengen op de behandelde zones. Deze injectie biedt een direct en zichtbaar effect. Bovendien stimuleert Radiesse® de eigen regeneratiecapaciteit van uw huid – in de loop van de weken en maanden na de behandeling wordt nieuw collageen aangemaakt waardoor uw huid strakker en elastischer wordt. De behandelresultaten van Radiesse® zijn langdurig maar niet permanent. Vele patiënten komen terug voor herhaalbehandelingen omdat ze zeer tevreden zijn over het resultaat. 90% van de mannen en vrouwen is tevreden over de behandelresultaten van Radiesse®.

Wat kunt u verwachten?

De ideale manier om rimpels te verminderen, is door het verloren volume te herstellen. Helaas is het vaak niet voldoende om alleen de afzonderlijke rimpels te behandelen om een jeugdig en fris uiterlijk te herstellen. Om het effect van de zwaartekracht tegen te werken en opnieuw een jonger ogende vorm te krijgen, heeft het gezicht een lift nodig.
Met Radiesse® stimuleert u het natuurlijke collageen van uw huid om de uitgezakte effecten te verzachten. De unieke formulering van Radiesse® stimuleert de aanmaak van nieuw collageen, wat leidt tot volumetoename die een jaar of langer kan aanhouden bij vele patiënten*. Dankzij deze methode van rimpelcorrectie, wordt Radiesse® steeds meer de favoriete injecteerbare filler van vele patiënten en medische specialisten.

Veiligheid en effectieve behandeling

Radiesse® heeft een hoog veiligheidsprofiel en biedt u een gemakkelijke manier om uw jeugdige gezichtscontouren weer terug te krijgen. Eén behandeling met Radiesse® volstaat al en de resultaten zijn direct zichtbaar.
 
•   Radiesse® bestaat uit biocompatibele materialen die al ruim 20 jaar in de medische wereld worden gebruikt en hun effectiviteit hebben bewezen.
•   Het is niet nodig om voorafgaand aan de behandeling een allergietest te doen, omdat de microsferen van Radiesse® uit lichaamseigen stoffen bestaan.
•   Klinische onderzoeken door de jaren heen hebben aangetoond dat Radiesse® een zeer hoog veiligheidsprofiel heeft en effectief is en uitstekend wordt verdragen.
•   Wereldwijd zijn er al meer dan 5 miljoen injectiespuiten Radiesse® gebruikt voor esthetische behandelingen.
•   Het liftende en contourcorrigerende effect van Radiesse® is tot een jaar of langer zichtbaar zonder herhaalbehandelingen.*
 
Radiesse® kan veilig worden gebruikt in combinatie met andere fillers, zoals hyaluronzuur. Wilt u uw lipcontouren versterken of mimiekrimpels verzachten om er nog stralender uit te zien? Vraag uw arts om advies en meer informatie.

Het traject met onze arts

Tijdens het eerste consult zal een advies en volledige advies worden verstrekt betreffende de behandeling en de periode daaropvolgend. Uiteraard is er ook schriftelijke informatie beschikbaar.
Uw arts Burcu Gündoğdu zal bepalen of u geschikt bent om een behandeling met Radiesse® te ondergaan. Zij zal nadrukkelijk informeren naar de huidige gezondheid en eventueel gebruik van medicijnen. Ook zal duidelijk naar voren komen wat uw verwachtingen zijn. Burcu Gündoğdu zal dan beoordelen of deze verwachtingen haalbaar zijn, zodat er een duidelijke overeenstemming zal ontstaan tussen de verwachtingen en de haalbaarheid.
Hofkliniek is gespecialiseerd in behandelingen met fillers. Onze kliniek richt zich op medisch cosmetisch resultaat en werkt alleen met wetenschappelijk bewezen veilige, effectieve behandelmethodes.
U ontvangt een hoogstaande behandeling met minimale risico’s: veiligheid, deskundigheid en strikte hygiëne staan bij ons voorop. Wilt u meer weten over de mogelijkheden van fillers voor uw huid? Wij lichten u graag uitgebreid voor tijdens een gratis consult.
De resultaten van onze behandelingen kunnen per persoon verschillen. Daarom adviseren wij u graag persoonlijk tijdens een gratis consult.

Afspraak maken