Traangoot behandeling

Een vermoeide en sombere uitstraling kan veroorzaakt worden door een diepe traangoot. Dit is het gebied onder de ogen dat kan zorgen voor een vermoeid uiterlijk, zelfs als u goed uitgerust bent. Gelukkig is er nu een oplossing voor dit probleem. De traangootbehandeling bij

Hofkliniek kan u helpen om weer een frisse en jeugdige uitstraling te krijgen.

Wat is een traangootbehandeling?

Een traangootbehandeling is een niet-chirurgische behandeling die zich richt op het verminderen van de diepe lijnen onder de ogen. Deze lijnen worden ook wel traangootjes genoemd en ontstaan door het verlies van volume in het gebied onder de ogen. Bij Hofkliniek gebruiken we fillers om het volume onder de ogen te herstellen. Hierdoor worden de traangootjes opgevuld en ontstaat er weer een egale en jeugdige uitstraling.

Hoe verloopt een traangootbehandeling bij Hofkliniek?

Voordat de behandeling begint, heeft u een consult met een van onze deskundige artsen. Tijdens dit consult bespreekt u uw wensen en wordt er gekeken welke behandeling het beste bij u past. Als u besluit om de behandeling te ondergaan, wordt er eerst een verdovende crème aangebracht op het gebied onder de ogen. Dit zorgt ervoor dat de behandeling vrijwel pijnloos verloopt. Vervolgens wordt de filler met een zeer dunne naald ingebracht in de huid onder de ogen. De arts zorgt ervoor dat de filler gelijkmatig wordt verdeeld over het gebied onder de ogen.

De behandeling duurt ongeveer 30 tot 45 minuten en u kunt direct na de behandeling uw dagelijkse activiteiten weer oppakken. Wel is het belangrijk om de eerste 24 uur na de behandeling zware inspanning te vermijden, zodat de filler goed kan hechten.

Hoe lang blijft het resultaat van een traangootbehandeling zichtbaar?

Het resultaat van een traangootbehandeling is direct na de behandeling zichtbaar. Het kan zijn dat u na de behandeling wat lichte zwellingen en blauwe plekken heeft, maar deze verdwijnen meestal binnen enkele dagen. Het uiteindelijke resultaat van de behandeling is na ongeveer twee weken zichtbaar en blijft gemiddeld zes tot twaalf maanden zichtbaar. Het exacte resultaat en de duur van het resultaat zijn afhankelijk van verschillende factoren, zoals de kwaliteit van de filler en de stofwisseling van uw lichaam.

Wat zijn de voordelen van een traangootbehandeling bij Hofkliniek?

Een traangootbehandeling bij Hofkliniek heeft verschillende voordelen. Zo is het een veilige en effectieve behandeling die vrijwel pijnloos is. Daarnaast is er geen hersteltijd nodig en kunt u direct na de behandeling weer uw dagelijkse activiteiten oppakken. Bovendien zorgen onze ervaren artsen ervoor dat de behandeling volledig op maat gemaakt wordt, zodat het resultaat natuurlijk oogt en past bij uw gezicht. Ook werken we bij Hofkliniek alleen met fillers van hoogwaardige kwaliteit, waardoor het resultaat langer zichtbaar blijft. Een ander voordeel is dat de traangootbehandeling relatief betaalbaar is in vergelijking met chirurgische ingrepen, terwijl het wel een vergelijkbaar resultaat kan geven.

Kortom, de traangootbehandeling bij Hofkliniek is een veilige, effectieve en betaalbare oplossing voor een vermoeide en sombere uitstraling door diepe traangootjes onder de ogen.


Als u last heeft van een vermoeide en sombere uitstraling door diepe traangootjes, dan is een traangootbehandeling bij Hofkliniek zeker het overwegen waard. Met deze niet-chirurgische behandeling kunt u weer een frisse en jeugdige uitstraling krijgen, zonder dat u daarvoor een lange hersteltijd nodig heeft. Onze deskundige artsen zorgen ervoor dat de behandeling vrijwel pijnloos verloopt en dat het resultaat optimaal is. Aarzel daarom niet om contact met ons op te nemen voor meer in

Afspraak maken