Skinbooster behandeling

Wilt u uw huid transformeren met een Skinbooster behandeling? Dan is Hofkliniek in Voorburg, nabij Den Haag de locatie voor u. Onze revolutionaire Skinbooster behandeling is ontworpen om de tekenen van huidveroudering effectief tegen te gaan. Dagelijkse blootstelling aan de zon, vervuiling, en andere externe factoren eisen hun tol op onze huid. Onze behandeling is een geavanceerde oplossing om uw huid te revitaliseren en te verjongen.

Wat is een Skinbooster?

Onze Skinbooster is een innovatieve behandeling die een unieke combinatie van niet-gekruist hyaluronzuur en succinezuur gebruikt. Deze twee-componenten formule zorgt voor een uitgesproken en duurzaam effect op huidverbetering. Hyaluronzuur hydrateert de huid intensief, verbetert de huidkwaliteit en zorgt voor een vollere uitstraling. Succinezuur revitaliseert uw huid, helpt bij het verminderen van hyperpigmentatie en egaliseert de huidteint.

Hoe werkt de Skinbooster behandeling?

De Skinbooster wordt direct onder de huid geïnjecteerd en is effectief tegen fijne lijntjes, rimpels, hyperpigmentatie, donkere kringen onder de ogen, oneffen huidteint en -textuur, en dehydratatie. Deze behandeling onderscheidt zich door het Redermalisatie-effect, bereikt door de synergetische werking van de ingrediënten, die ook bijdragen aan het ontgiften van het weefsel en het actief blokkeren van vrije radicalen.

Resultaten en nazorg van uw behandeling

Na de behandeling zult u direct een verbetering zien dankzij de hyaluronzuur. Het volledige effect, inclusief de voordelen van succinezuur, wordt zichtbaar na ongeveer 2 weken. Voor optimaal resultaat adviseren we 2 tot 3 behandelingen, met 3 tot 4 weken ertussen. Het resultaat houdt 8-12 maanden aan. Nazorg is essentieel voor het beste resultaat; inclusief het vermijden van intensieve warmte en koude, het uitstellen van andere gezichtsbehandelingen en het dagelijks gebruik van SPF 30 en hydraterende crème. U kunt bij ons nabij Den Haag ook terecht voor diverse andere behandelingen, zoals een Profhilo® behandeling.

Maak uw afspraak bij onze kliniek vandaag nog

Bent u klaar om uw huid te transformeren met een Skinbooster behandeling in de regio Den Haag? Hofkliniek staat voor u klaar met deskundig advies en persoonlijke zorg. Neem vandaag nog contact op voor een gratis en vrijblijvend consult. U kunt ons telefonisch bereiken op 070 406 52 18 of maak online een afspraak. Ontdek hoe onze Skinbooster behandeling uw huid kan vernieuwen, voor een stralende, jeugdige uitstraling. Bekijk zeker ook onze andere huidverbeterende behandelingen.

Afspraak maken