Ooglidcorrectie voor en na


Als u last heeft van hangende oogleden, wallen onder de ogen of een vermoeide uitstraling, kan een ooglidcorrectie bij Hofkliniek een oplossing bieden. Onze deskundige artsen zijn gespecialiseerd in ooglidcorrecties en helpen u graag om weer een jeugdige en energieke uitstraling te krijgen. In deze tekst leest u alles over de voordelen van een ooglidcorrectie voor en na bij Hofkliniek.

Hoe werkt een ooglidcorrectie bij Hofkliniek?

Bij een ooglidcorrectie verwijdert de arts overtollige huid en vetweefsel rondom de ogen. Hierdoor krijgen de ogen weer een frisse en jeugdige uitstraling. De incisies worden gemaakt in de natuurlijke plooien van de oogleden, waardoor de littekens na verloop van tijd bijna onzichtbaar worden. Tijdens het consult met onze ervaren arts bespreekt u uw wensen en wordt bepaald of een ooglidcorrectie geschikt is voor u.

Voor en na de ooglidcorrectie

Na de ooglidcorrectie ziet u direct resultaat. De ogen zijn weer strakker en steviger en hebben een frisse uitstraling. Ook verbetert de gezichtsveld doordat de overtollige huid die het zicht belemmert is verwijderd. Na de behandeling is het belangrijk om de nazorg instructies van onze artsen op te volgen, zodat het herstelproces zo soepel mogelijk verloopt.

Na enkele dagen tot een week na de behandeling kunt u uw dagelijkse activiteiten weer oppakken, al wordt het afgeraden om zware lichamelijke inspanning te vermijden. De zwellingen en blauwe plekken zullen na enkele dagen afnemen en na ongeveer 2 weken zullen de meeste patiënten weer normaal kunnen functioneren. Het uiteindelijke resultaat van de ooglidcorrectie is na ongeveer 3 maanden zichtbaar, wanneer de huid volledig is genezen.

Voordelen van een ooglidcorrectie bij Hofkliniek

Een ooglidcorrectie bij Hofkliniek biedt vele voordelen. Zo wordt de behandeling uitgevoerd door ervaren artsen die gespecialiseerd zijn in ooglidcorrecties. Ook worden er alleen veilige en effectieve technieken gebruikt, waardoor u verzekerd bent van een succesvolle behandeling. Daarnaast is er bij Hofkliniek veel aandacht voor nazorg en wordt u tijdens het hele proces begeleid door deskundige en vriendelijke medewerkers.
Een ander groot voordeel van een ooglidcorrectie is dat de resultaten langdurig zijn. Na de behandeling ziet u er niet alleen frisser en energieker uit, maar behoudt u deze uitstraling ook nog lange tijd. Hierdoor voelt u zich zelfverzekerder en straalt u dit ook uit naar uw omgeving.

Maak nu een afspraak voor een consult

Heeft u interesse in een ooglidcorrectie bij Hofkliniek? Maak dan nu een afspraak voor een consult. Tijdens dit gesprek kunt u al uw vragen stellen en wordt er gekeken of een ooglidcorrectie geschikt is voor u. Onze deskundige artsen helpen u graag om weer een jeugdige en energieke uitstraling te krijgen.
Kortom, met een ooglidcorrectie voor en na bij Hofkliniek krijgt u niet alleen een stralend resultaat, maar ook de zekerheid van een veilige en effectieve behandeling. Maak vandaag nog een afspraak voor een consult en ontdek hoe ook u kunt profiteren van deze succesvolle behandeling.

Afspraak maken