Bovenooglidcorrectie


Heeft u last van wallen en wilt u daarom een bovenooglidcorrectie laten doen? Of misschien heeft u last van hangende oogleden en een vermoeide uitstraling en wilt u heel graag dat daar iets aan gedaan wordt. Dan kunt u het beste terecht bij Hofkliniek in Voorburg. We zijn gespecialiseerd in bovenooglidcorrecties en helpen u dan ook graag van die vermoeide uitstraling af. Want laten we wel wezen, daar zit uiteindelijk niemand op te wachten. Bent u klaar voor het herstel van die frisse look?

Bovenooglidcorrectie, de juiste behandeling voor u!

Er kunnen verschillende redenen zijn waarom u wallen heeft gekregen of last heeft van hangende oogleden. Misschien is het de leeftijd, misschien simpelweg de vermoeidheid waar u al langer last van heeft. Wat de oorzaak ook is, een bovenooglidcorrectie is de ideale oplossing om van die vermoeide blik af te komen. Een bovenooglidcorrectie is een esthetische behandeling die bij Hofkliniek in Voorburg door deskundige artsen wordt uitgevoerd. We zorgen op een veilige en effectieve manier voor het beste resultaat.

De behandeling

U vraagt zich misschien wat u zich moet voorstellen bij een bovenooglidcorrectie. Eigenlijk is het vrij simpel. Er wordt bij een bovenooglidcorrectie door middel van een incisie in de natuurlijke plooi van het bovenste ooglid overtollig vetweefsel rondom de ogen verwijdert. Dit zorgt ervoor dat de littekens na verloop van tijd bijna onzichtbaar zijn. Na de behandeling zal uw ooglid er strakker en steviger uitzien, wat resulteert in een energieke uitstraling. Blijf dus niet onnodig lang rondlopen met hangende oogleden of wallen en kies voor een bovenooglidcorrectie bij Hofkliniek.

 

De vele voordelen van een bovenooglidcorrectie

Bij een bovenooglidcorrectie bij Hofkliniek in Voorburg kunt rekenen op diverse voordelen die u liever niet mist. Denk hierbij onder andere aan:

  • Vermindering van wallen, hangende oogleden en een vermoeide uitstraling;

  • Verbetering van het gezichtsveld door de overtollige huid die het zicht belemmert, te verwijderen;

  • Een langdurig resultaat waar u langere tijd van kunt genieten.

Onze deskundige artsen hebben uitgebreide ervaring en expertise op het gebied van bovenooglidcorrecties en zullen er alles aan doen om ervoor te zorgen dat u tevreden bent met het resultaat.

Hofkliniek, de juiste plek voor een bovenooglidcorrectie

Een traject bij Hofkliniek start altijd met een geheel vrijblijvend eerste consult. Dit is nodig om uw medische geschiedenis en wensen te kunnen bespreken. Op basis van die informatie bepalen of een ooglidcorrectie geschikt is voor u. We zullen u daarbij uiteraard informeren over de procedure en de mogelijke risico’s en complicaties die kunnen optreden.

De beste kwaliteit voor uw bovenooglidcorrectie

Om u te verzekeren van het beste resultaat op de meest veilige en effectieve manier, zorgen we er bij Hofkliniek in Voorburg voor dat we altijd werken met de nieuwste technieken en behandelingen. Zo garanderen we u een stukje kwaliteit die u niet snel ergens anders zult vinden.

Kies voor schoonheid, kies voor een bovenooglidcorrectie

Bent u klaar voor een stap vooruit in schoonheid? Heeft u genoeg van die afgetobde blik op uw gezicht door de wallen die er al langere tijd zitten? Blijf er dan niet langer mee zitten en kies voor een bovenooglidcorrectie bij Hofkliniek in Voorburg. Neem vandaag nog contact met ons op en een van onze medewerkers zal u direct te woord staan. U kunt dan direct een afspraak inplannen. We zien u graag binnenkort in onze kliniek in Voorburg.

 

Afspraak maken